Passa al contingut principal

Visita al Celler La Muntanya Setembre 2010

Després de la verema, el raïm va passar uns dies dins una càmera frigorífica per fer maceració en fred  a temperatura controlada. El dissabte 25 de setembre de 2010, un grup de professors i  mares i pares d'alumnes van visitar el Celler La Muntanya per conèixer, gràcies a les explicacions de Toni Boronat i Juan Cascant, l'inici del procés de transformació de la fruita en vi .
















Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Verema 2013

Projecte Mediterrani Occidental

Com el nostre Institut és membre de la Xarxa d’Escoles Associades a la Unesco i participa en alguns dels projectes proposats per dita xarxa, durant el curs 2007-2008 es va demanar la incorporació del Projecte Microvinya de l'IES Andreu Sempere al PMO (Projecte Mediterrani Occidental).   El Projecte del Mediterrani Occidental té com a objectiu fonamental l’estudi dels problemes ambientals, culturals i socials de la Mediterrània, especialment la interdependència entre les persones i el medi natural. Els temes concrets en els quals es treballa són: l’aigua, l’energia, la desertificació, la diversitat biològica i l’etnogràfica.