Passa al contingut principal

Visita al Celler La Muntanya Setembre 2010

Després de la verema, el raïm va passar uns dies dins una càmera frigorífica per fer maceració en fred  a temperatura controlada. El dissabte 25 de setembre de 2010, un grup de professors i  mares i pares d'alumnes van visitar el Celler La Muntanya per conèixer, gràcies a les explicacions de Toni Boronat i Juan Cascant, l'inici del procés de transformació de la fruita en vi .
Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Verema 2013

Ambarvals Gener 2009

El 30 de gener de 2009, els Departamens de Llatí i Música de l'IES Andreu Sempere van organitzar un taller didàctic en torn al ritual romà dels ambarvals. Amb motiu d'aquesta activitat complementària els departaments responsables van editar una guia didàctica sobre aquesta cerimònia de purificació que es va distribuir a tots els centres de la ciutat i també entre la comunitat educativa del propi centre. Es pot sol·licitar  còpia de la guia didàctica sobre els ambarvals en la direcció de correu: iesandreusempere@iesandreusempere.org.

El Grup de Teatre de l'IES Andreu Sempere va representar  la cerimònia:
 De la qual el diari Ciudad de Alcoy va publicar dies després una nota de premsa:
Ciudad de Alcoy, 3 de febrer de 2009 

A la revista Cantabou nº 30 (juny de 2009) que edita el Centre de Professors i Recursos d'Inca (Mallorca) es va publicar l'article Música, teatre i cultura clàssica. El ritual romà dels ambarvals dins del Projecte Microvinya de Jesús Martínez Vargas i …

Conèixer un raïm singular