Passa al contingut principal

Visita al Celler La Muntanya Setembre 2010

Després de la verema, el raïm va passar uns dies dins una càmera frigorífica per fer maceració en fred  a temperatura controlada. El dissabte 25 de setembre de 2010, un grup de professors i  mares i pares d'alumnes van visitar el Celler La Muntanya per conèixer, gràcies a les explicacions de Toni Boronat i Juan Cascant, l'inici del procés de transformació de la fruita en vi .
















Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Verema 2013

Conèixer un raïm singular

El Projecte Microvinya a l'IES Andreu Sempere

Fa uns pocs anys, el Celler de la Muntanya de Muro va posar en marxa el “Projecte Microvinya” mitjançant el qual pretenia aconseguir una quàdruple rendibilitat al minifundi de les nostres comarques: rendibilitat econòmica, en poder obtenir raïm de qualitat sense ser propietaris de terres ni vinyes; rendibilitat social, en establir una nova relació amb els minifundistes; rendibilitat cultural, en potenciar la recuperació del conreu de la vinya i l’elaboració de vi a la nostra terra i rendibilitat mediambiental, en contribuir a la recuperació del nostre sistema mediterrani. El nostre Institut és membre de la Xarxa d’Escoles Associades a la Unesco i participa en alguns dels projectes proposats per dita xarxa. Un dels projectes s’anomena “PMO. Projecte Mediterrani Occidental” i té com a objectiu fonamental l’estudi dels problemes ambientals, culturals i socials de la Mediterrània, especialment la interdependència entre les persones i el medi natural. Els...