Passa al contingut principal

Plantació de les vinyes Maig 2008

En maig de 2008, el Celler de la Muntanya ens van proporcionar 250 plantes de la varietat autòctona giró per tal de realitzar la plantació, en la qual participa alumnat de 2n i 3r d'ESO així com del Programa de Diversificació Curricular de 4t d'ESO. Al mateix temps es va instal·lar sistema de reg per goteig amb programador.

Entre els objectius inicials podem destacar la recuperació de la cultura agrícola comarcal, la creació d'un espai d'estudi, investigació i treball participatiu al voltant de la vinya, la realització d'activitats relacionades amb el medi ambient i la nostra cultura així com el foment d'eines educatives alternatives.
Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Verema 2013

Ambarvals Gener 2009

El 30 de gener de 2009, els Departamens de Llatí i Música de l'IES Andreu Sempere van organitzar un taller didàctic en torn al ritual romà dels ambarvals. Amb motiu d'aquesta activitat complementària els departaments responsables van editar una guia didàctica sobre aquesta cerimònia de purificació que es va distribuir a tots els centres de la ciutat i també entre la comunitat educativa del propi centre. Es pot sol·licitar  còpia de la guia didàctica sobre els ambarvals en la direcció de correu: iesandreusempere@iesandreusempere.org.

El Grup de Teatre de l'IES Andreu Sempere va representar  la cerimònia:
 De la qual el diari Ciudad de Alcoy va publicar dies després una nota de premsa:
Ciudad de Alcoy, 3 de febrer de 2009 

A la revista Cantabou nº 30 (juny de 2009) que edita el Centre de Professors i Recursos d'Inca (Mallorca) es va publicar l'article Música, teatre i cultura clàssica. El ritual romà dels ambarvals dins del Projecte Microvinya de Jesús Martínez Vargas i …

Conèixer un raïm singular