Passa al contingut principal

Plantació de les vinyes Maig 2008

En maig de 2008, el Celler de la Muntanya ens van proporcionar 250 plantes de la varietat autòctona giró per tal de realitzar la plantació, en la qual participa alumnat de 2n i 3r d'ESO així com del Programa de Diversificació Curricular de 4t d'ESO. Al mateix temps es va instal·lar sistema de reg per goteig amb programador.

Entre els objectius inicials podem destacar la recuperació de la cultura agrícola comarcal, la creació d'un espai d'estudi, investigació i treball participatiu al voltant de la vinya, la realització d'activitats relacionades amb el medi ambient i la nostra cultura així com el foment d'eines educatives alternatives.




Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Verema 2013

Projecte Mediterrani Occidental

Com el nostre Institut és membre de la Xarxa d’Escoles Associades a la Unesco i participa en alguns dels projectes proposats per dita xarxa, durant el curs 2007-2008 es va demanar la incorporació del Projecte Microvinya de l'IES Andreu Sempere al PMO (Projecte Mediterrani Occidental).   El Projecte del Mediterrani Occidental té com a objectiu fonamental l’estudi dels problemes ambientals, culturals i socials de la Mediterrània, especialment la interdependència entre les persones i el medi natural. Els temes concrets en els quals es treballa són: l’aigua, l’energia, la desertificació, la diversitat biològica i l’etnogràfica.