Passa al contingut principal

Ambarvals Gener 2009

El 30 de gener de 2009, els Departamens de Llatí i Música de l'IES Andreu Sempere van organitzar un taller didàctic en torn al ritual romà dels ambarvals. Amb motiu d'aquesta activitat complementària els departaments responsables van editar una guia didàctica sobre aquesta cerimònia de purificació que es va distribuir a tots els centres de la ciutat i també entre la comunitat educativa del propi centre. Es pot sol·licitar  còpia de la guia didàctica sobre els ambarvals en la direcció de correu: iesandreusempere@iesandreusempere.org.


El Grup de Teatre de l'IES Andreu Sempere va representar  la cerimònia:





 De la qual el diari Ciudad de Alcoy va publicar dies després una nota de premsa:

Ciudad de Alcoy, 3 de febrer de 2009 


A la revista Cantabou nº 30 (juny de 2009) que edita el Centre de Professors i Recursos d'Inca (Mallorca) es va publicar l'article Música, teatre i cultura clàssica. El ritual romà dels ambarvals dins del Projecte Microvinya de Jesús Martínez Vargas i Josefa Pina Valencia. És possible consultar en línia l'article a l'adreça http://cepinca.caib.es/images/stories/docspdf/cantabou30.pdf (última consulta: març de 2011).


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Verema 2013

Projecte Mediterrani Occidental

Com el nostre Institut és membre de la Xarxa d’Escoles Associades a la Unesco i participa en alguns dels projectes proposats per dita xarxa, durant el curs 2007-2008 es va demanar la incorporació del Projecte Microvinya de l'IES Andreu Sempere al PMO (Projecte Mediterrani Occidental).   El Projecte del Mediterrani Occidental té com a objectiu fonamental l’estudi dels problemes ambientals, culturals i socials de la Mediterrània, especialment la interdependència entre les persones i el medi natural. Els temes concrets en els quals es treballa són: l’aigua, l’energia, la desertificació, la diversitat biològica i l’etnogràfica.